Maansiirtotyöt hyvällä kalustolla

Kun toiveena on kantava toteutus

Maansiirto ja maanajo ammattitaidolla

Helsinki, Espoo ja Vantaa

Maansiirto Mika Mäkilä Oy toteuttaa maa-ainestenkuljetukset ammattitaidolla. Hoidamme maansiirrot ja maa-ainesten kuljetukset niin yksityisille kuin ammattirakentajillekin. Maansiirtotöihimme kuuluvat mm. erilaiset kaivuutyöt, maanajot sekä pihatyöt ja teiden rakennustyöt. Palvelemme pääasiassa Espoon, Vantaan ja Helsingin alueilla.

Maa-ainekset kohteen mukaan

Hyvä perustus rakennuksille, piha-alueille, tienpohjiin ja muihin tarvittaviin kohtiin syntyy oikeanlaisista maa-aineksista. Jotta toteutuksesta tulee tarpeeksi kantava, kannattaa hyviin maa-aineksiin panostaa. Riittävä kaivuusyvyys, tarkoituksenmukaiset maa-ainekset ja hyvät kerrostukset takaavat kantavan toteutuksen.

Maansiirtoa ja kaivuutyötä edullisesti toteutettuna

Maansiirto Mika Mäkilä Oy suorittaa kaivuut ja maa-massojen vaihdot järkevästi hinnoiteltuna. Sujuvat ja tarkkaan hiotut toimintatapamme luovat asiakkaillemme kustannustehokkaita ratkaisuja. Maansiirtojen ammattilaisina osaamme hyödyntää maa-aineksia myös suoraan paikan päällä esimerkiksi maisemointiin. Kattavan kalustomme avulla voimme siirtää massoja myös kauemmas, muualle osoitettuun paikkaan. Jätemaat kuljetamme luonnollisestikin tarkoituksenmukaiseen paikkaan.

Pyydä tarjous maansiirtotöistä!

Mika Mäkilä Oy hoitaa maansiirtotyöt ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella. Hoidamme toimeksiannot aina laadukkaalla työnjäljellä ja sovittuja aikatauluja noudattaen. Pyydä tarjous maansiirtotöiden ammattilaisilta. Kokemuksen tuoman sujuvuuden myötä ja hyvän kalustomme avulla pystymme tarjoamaan kustannustehokkaita ratkaisuja kohteeseen kuin kohteeseen. Kysy lisää!

Talvisin teemme kotien ja taloyhtiöiden lumityöt pääkaupunkiseudulla.

Näin maa-massat lähtevät liikkeelle:

Soita numeroon 040 524 6068 tai lähetä viestiä.

Kuljetamme sorat, mullat, sepelit ja muut paikasta toiseen nopeasti ja varmasti.