Pidä kulkuväylät lumettomina

Soita 040 524 6068

Nopeat lumityöt Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla

Yrityksemme hoitaa taloyhtiöiden ja omakotitalojen lumityöt laadukkaalla kalustolla pääkaupunkiseudulla, pääasiassa Espoon, Helsingin ja Vantaan alueella. Voit tilata meiltä lumenajot ja auraukset kaduille, pihateille, pihoille sekä pienemmille hiekkateille. Tarvittaessa kuljetamme lumet pois auratuilta alueilta. Kulkuväylien hyvään talvihoitoon kannattaa panostaa jo turvallisuudenkin takia.

Varmista lumimiehen paluu

Lumitöitä tehdään meillä sekä säännöllisenä sopimuspalveluna että kertaluontoisina toimeksiantoina. Säännöllistä sopimuspalveluamme hyödyntävät etenkin taloyhtiöt sekä laajojen piha- ja parkkialueiden hallitsijat, kuten liikekeskukset ja teollisuusyritykset.

Lumen aurauksesta siirtotöihin

Sovimme yhdessä siitä, miten lumen kuljetus pois tapahtuu. Hyvän kalustomme ansioista pääset eroon isoistakin lumimassoista, tarpeen mukaan lumet voidaan kasata aurattavan alueen laitamille. Meiltä saat siistit lumenauraukset joustavasti tarpeen mukaan. Lumen auraustöiden jälkeen pihasi ja kulkureitit ovat jälleen menevässä kunnossa.

Lumitöiden hinta – hyödynnä kotitalousvähennys

Muistathan, että yksityisasiakkaat voivat saada lumitöistä kotitalousvähennyksen! Lisää lumitöiden verovähennyksestä voit lukea Verohallinnon sivulta.

Tilaa lumityöt näin:

Tilaa talven lumityöt etukäteen, niin säästyt lumien tullessa odottelulta ja vaivalta. Mika Mäkilä Oy on luottava toimija, joka palvelee Espoon, Helsingin ja Vantaan seuduilla. Ota yhteyttä ja kysy tarjousta lumen aurauksesta!

Tilaa lumityöt seuraaviin kohteisiin:

  • Piha-alueet
  • Parkkipaikat
  • Teollisuusalueet
  • Tienpätkät
  • Kadut
  • Muut tarvittavat kohteet