Kokenut kuljetusliike vaativaankin ajoon

Luotettavasti aina perille saakka

Lavettikuljetus Espoosta koko Suomeen

Lavettikuljetus Mika Mäkilä Oy kuljettaa työkoneet, laitteet ja muun kaluston nopeallakin aikataululla paikasta toiseen. On turha tuhlata kallista aikaa työmaalla kaluston odotteluun, kun se voidaan kuljettaa tarvittavaan kohteeseen tehokkaasti, turvallisesti ja luotettavasti. Kysy myös muita erikoiskuljetuksiamme. Tilaa toimiva lavettikuljetus Espoon, Vantaan, Helsingin tai muualle Suomeen.

Tilaa nopea lavettikuljetus

Yrityksemme toimipiste sijaitsee Espoon Juvanmalmilla hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten pystymme vastaamaan kuljetustarpeisiin lyhyelläkin varoitusajalla mm. pääkaupunkiseudun alueella. Kokeneet kuljettajamme sekä monipuolinen ja huollettu kalustomme vastaavat joutuisien kuljetusten sujuvuudesta. Meillä on pitkältä aikaväliltä kokemusta ja näkemystä siitä, miten asiat hoidetaan suorinta tietä kohti päämääräänsä ilman turhia jaaritteluja ja välietappeja. Siksi voimme tarjota kohtuuhintaista palvelua kaikille asiakkaillemme. Sujuvat työprosessit, kokeneet konkarit ja järkevä hintapolitiikka lavettikuljetusten suhteen, ovat tehneet meistä tunnetun tekijän. Olethan yhteydessä meihin, niin annamme lisätietoa palveluistamme ja kartoitamme tarkemmat kustannukset kuljetukselle.

Tilaa erikoiskuljetus pitemmälle

Mielitkö kehäkolmosen taakse? Kun työmaasi siintelee vähän kauempana, toteutamme lavettikuljetukset joustavasti myös pitemmälle. Toteutamme erikoiskuljetuksia sopimuksen mukaan kaikkialle Suomeen.

Lavettikuljetus Espoosta – tilaa samantien!

Tilaa lavettikuljetus kuljetusliike Mika Mäkilä Oy:ltä edullisesti! Hoidamme lavettikuljetukset Espoon, Helsingin ja Vantaan seuduilla. Lavettikuljetuksia tehdään niin pienelle kuin suurellekin kalustolle pääkaupunkiseudulla. Sopimuksesta kuljetamme koneet ja laitteet myös kauemmas – kannattaa siis kysyä tarjousta!

Näin tilaat lavettikuljetuksen:

Soita numeroon 040 524 6068 tai lähetä viestiä.

Lavettikuljetukset kaiken kokoisille työkoneille – traktorit, kaivinkoneet, puimurit ja maansiirtokoneet kohtuuhintaan työmaalta työmaalle.